Descobrim l’audiodescripció

Descobrim l’audiodescripció

Actualment, la inclusió és un element clau en tots els àmbits de la vida, sobretot en l’àmbit digital. A Babel Traductors estem compromesos amb la creació d’entorns accessibles per a tothom. Un dels serveis que destaquem és l’audiodescripció, una eina creada per donar vida a la narrativa visual de pel·lícules o vídeos i adreçada a totes aquelles persones invidents o amb dificultats de visió.

Què és l’audiodescripció?

És un servei que transforma la informació visual en una experiència auditiva enriquidora, pensat especialment per a les persones invidents o amb discapacitats visuals. Imagina poder gaudir d’una pel·lícula, un documental o una presentació sense perdre’t cap detall, encara que no ho puguis veure. Això és possible gràcies a la descripció detallada de les imatges clau, gestos i altres elements visuals primordials per a la trama, que es proporcionen a través d’una narració locutada en una pista d’àudio separada.

La primera fase de l’audiodescripció consisteix a escriure el guió descriptiu de totes les parts que no tinguin diàleg i permetin introduir aquesta narració i la segona part consisteix a gravar la locució.

Per què Babel Traductors?

La nostra empresa està dedicada a proporcionar serveis lingüístics de la més alta qualitat, amb una atenció especialitzada en l’accessibilitat. Amb la nostra cura pel detall i l’enfocament personalitzat, ens assegurem que cada projecte d’audiodescripció compleixi les expectatives i les necessitats dels nostres clients.

Es tracta d’obrir noves oportunitats de comunicació i entreteniment per a aquelles persones que poden utilitzar l’audiodescripció com a pont cap al món visual. L’audiodescripció es converteix en una eina poderosa per a la inclusió i l’accessibilitat.

Podeu ampliar informació aquí:

Imatge: Pictograma AD

https://accesscat.net/servei/capsules-15×15-el-novembre-de-laccessibilitat

https://www.youtube.com/watch?v=wvSct-KNryw

 

Share